Buy Cheap and Safe Star Citizen Credits at StarCitizenah.com

Quick Buy

7/24 online

Q1 : What kind of payment methods do you accept?

ANSWER :We accept numerous safe payment methods by PayPal, Credit Card, Western union, Money bookers, and Wire Transfer. For large order we suggest you use Western union as the payment method to guarantee an instant delivery without the hassle of order verification. Please note payment with confirmed billing address and optional verified buyer status will help your order be processed faster.

Q2 : How do I pay with my credit card without using PayPal?

ANSWER :You can pay with a credit card outside of PayPal, and it's easy and simple.Proceed through the order process as normal, and once you are forwarded to PayPal you will be presented with an option to pay with your PayPal account or an independent credit card. You can select pay without PayPal there.

Q3 : How can I contact BNSAH?

ANSWER :Live chat room, instant messengers and e-mail help is available for 24 hours per day, 7 days per week. You can contact us whenever you want.

Q4 : Why does your price change so frequently?

ANSWER :We change our prices in accordance with market supply and demand. And we strive to offer our buyers lowest price and best service in this market. This is the reason why our price keeps fluctuating.

Q5 : I've sent an e-check, but I did not mean to. How do I cancel it?

ANSWER :If you have mistakenly sent a pending e-check, you may log onto our live chat to request a refund. If you wish to receive an instant delivery, you may place the order with a valid credit card or Money Booker. Our live chat representatives can guide you through this process and will answer any questions you might have.

Q6 : How do I avoid sending an e-check?

ANSWER :An e-check results when a payment is sent from an unverified account without sufficient balance of your PayPal or Moneybookers account to cover the cost of the order. The payment provider must contact your bank to verify that funds are available, thus the cause of the 3 to 4 day delay. To avoid sending an e-check, first complete the verification process for your account, and then make sure the funds are present in your PayPal or Moneybookers account. To confirm your payment type, just click the blue hyperlink of "choose more funding options" before placing the order, and you may determine which option is currently selected for your payment, and what payment options your account supports.

Q7 : How is delivery completed?

ANSWER :After the orders have been approved, they will be allocated to different production departments and our developers will start arranging items for you. Once we are ready, we will notify you to receive the products on live chat, by email, or by phone (daytime only) and contact the characters listed on the order sheet. If you fail to meet us, you can contact us at your earliest convenience. Or if you are anxious to know your order status, please feel free to check it by Live Help, e-mail or telephone.

Q8 : What is your estimated delivery time?

ANSWER :This is a most concerned question. If your order is in stock we can usually deliver within 30 minutes. deliveries can occasionally take up to 90 minutes or longer however depending on order volumes and game server traffic. And for large orders and also the orders of high demand servers and game , it may take 30mins to 24 hours to have the goods ready for you. We hope every customer can have a quick and safe delivery and a good impression on our service.

SC Credits | About us | F.A.Q | Terms and Conditions | Privacy Policy | SiteMap Star Citizen Credits | Buy Star Citizen Credits | Star Citizen UEC | Star Citizen United Earth Credits * Tips: Using illegal leveling and gold service might terminate the account ! Copyright © 2015-2016, Starcitizenah.com Inc. All Rights Reserved